Praktijk medewerkers | Huisartsen


Luc Maartens - Huisarts
BIG: 09022621001

Aanwezig op maandag, woensdagochtend en donderdag.
Ik ben sinds 1984 werkzaam als huisarts in Eindhoven. Ik heb gestudeerd en me verder gespecialiseerd aan de Universiteit van Nijmegen. In 2000 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht met als aandachtsgebied osteoporose en overgangsklachten. Als huisarts-opleider ben ik verbonden aan de Universiteit van Maastricht en als inhoudsdeskundige Osteoporose aan het diagnostisch centrum " Diagnostiek voor U" in  regio Eindhoven. In het Huisartsencentrum Parklaan werkt hij samen met collega Paul Wouda.
Lisanne Maartens - Huisarts
BIG: 59916263701

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Geboren en getogen in Eindhoven, op een steenworp afstand van de praktijk. Moeder van 3 kinderen. In 2016 heb ik mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en sinds 2017 ben ik werkzaam als huisarts in regio Eindhoven. Vanaf 1 April 2020 ben ik 4 dagen per week op de praktijk werkzaam. Ik hoop met een ieder van jullie een prettige behandelrelatie op te bouwen.Gijs Boereboom - Huisarts in opleiding
BIG: 09917704801

Per 1 september 2020 ben ik, Gijs Boereboom, werkzaam in de praktijk als derdejaars huisarts in opleiding.
In 2013 heb ik mijn opleiding geneeskunde aan de universiteit van Maastricht afgerond, waarna ik een aantal jaren heb gewerkt als algemeen militair arts op de kazerne in Oirschot. Tijdens mijn werkzaamheden als militair arts ben ik veel op oefening in het buitenland geweest en ben ik op uitzending naar Afghanistan geweest. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaringen opgedaan die tijdens mijn werkzaamheden als huisarts in opleiding van pas gaan komen. Zo ben ik LCR-geregistreerd als reizigersgeneeskundig arts.

Het kan voorkomen dat ik u verzoek of ik een video-opname mag maken van het consult zodat mijn opleider mij kan beoordelen. Ik hoop dit jaar samen met u uw gezondheid te bevorderen en stel het zeer op prijs dat u wilt bijdragen aan mijn opleiding tot huisarts. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag werkzaam op de praktijk.
Nieuws en mededelingen
Informatie Coronavaccinatie
Informatie Coronavaccinatie
Geplaatst: 23 februari 2021
Het ministerie van VWS heeft besloten dat onderstaande doelgroepen gefaseerd worden uitgenodigd om inge├źnt te worden met het AstraZeneca-vaccin.

Lees meer
Coronavaccinatie
Coronavaccinatie
Geplaatst: 3 februari 2021
Een prik tegen corona maakt uw weerstand tegen het coronavirus beter. Daardoor is er minder kans dat u ziek wordt door het virus.

Lees meer
Na Corona
Na Corona
Geplaatst: 16 december 2020
het leven weer oppakken na corona? Voor veel mensen is dat nog niet zo makkelijk. Dit zijn de meest hardnekkige klachten die zij ervaren.

Lees meer