Praktijk medewerkers | Huisartsen


Luc Maartens - Huisarts
BIG: 09022621001

Aanwezig op maandag, woensdagochtend en donderdag.
Ik ben sinds 1984 werkzaam als huisarts in Eindhoven. Ik heb gestudeerd en me verder gespecialiseerd aan de Universiteit van Nijmegen. In 2000 ben ik gepromoveerd aan de Universiteit van Maastricht met als aandachtsgebied osteoporose en overgangsklachten. Als huisarts-opleider ben ik verbonden aan de Universiteit van Maastricht en als inhoudsdeskundige Osteoporose aan het diagnostisch centrum " Diagnostiek voor U" in  regio Eindhoven. In het Huisartsencentrum Parklaan werkt hij samen met collega Paul Wouda.
Lisanne Maartens - Huisarts
BIG: 59916263701

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Geboren en getogen in Eindhoven, op een steenworp afstand van de praktijk. Moeder van 3 kinderen. In 2016 heb ik mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en sinds 2017 ben ik werkzaam als huisarts in regio Eindhoven. Vanaf 1 April 2020 ben ik 4 dagen per week op de praktijk werkzaam. Ik hoop met een ieder van jullie een prettige behandelrelatie op te bouwen.


Nieuws en mededelingen
Telefonisch spreekuur vervalt
Geplaatst: 4 mei 2020
Het telefonisch spreekuur vervalt vanaf maandag 4 Mei.

Lees meer
Veranderingen werkwijze praktijk ivm Corona
Veranderingen werkwijze praktijk ivm Corona
Geplaatst: 3 mei 2020
Gezien de huidige situatie rondom Corona werken wij tijdelijk op een andere manier

Lees meer
Nieuw telefoonnummer huisartsenpost
Nieuw telefoonnummer huisartsenpost
Geplaatst: 6 april 2020
Heb je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

Lees meer